Over ons

Jij vertrouwt ons met de subsystemen van je producten. Daarover heb je beloften gedaan aan jouw klanten. Wij gaan je helpen die waar te maken. Door intensief en betrokken met je samen te werken naar een optimaal resultaat. Daarom voelt werken met ons aan als werken met een eigen afdeling.

Weten wat wij voor jou kunnen betekenen?
Neem gewoon contact met ons op.

IT in dienst van OT

Wij kijken naar de invulling van subsystemen door de ogen van gebruikers; de opdrachtgever en de eindgebruiker. Een oplossing moet volgens ons logisch, voorspelbaar en betrouwbaar werken. Operational Technology is daarom leidend. Information Technology ondersteunt het doel: een solide oplossing met een optimaal gebruiksgemak en rendement.

De optimale mix

Wij denken actief mee over de optimale mix van elementen als software, onderhoud, investering en vervangbaarheid. Zo maken we het verschil tussen een gewone OEM oplossing en een OEM oplossing die zekerheid, rust en optimale prestaties biedt. Een product-leven lang.

Van idee tot uitrol

Onze meerwaarde zit voor een groot deel in het meedenken en meewerken. Het liefst zitten we al bij je aan tafel vanaf de eerste ideeën. Want met onze ervaring zien we valkuilen én mogelijkheden sneller. We dragen bij aan een gedegen strategie, een werkbaar plan en succes bij de uitrol.

Certificates

Hoe kunnen we jou helpen?

Wat je ook doet of wat je ook wilt gaan doen: YOT heeft de kennis van jouw branche die jouw bedrijf vooruithelpt.