Oplossingen

Onze kijk op échte oplossingen

OEM is een specialisme. Een goede strategie zorgt ervoor dat je investering rendeert, je klanten tevreden zijn en je servicemensen niet vaker dan strikt noodzakelijk hoeven in te grijpen. En een goede implementatie maakt je eindproduct blijvend beter.

Veel OEM implementatie is maatwerk. Staat het antwoord op jouw vraag niet op deze pagina? Neem gewoon contact met ons op.

Geen leverancier.
Maar partner

Onze meerwaarde: meewerken en meedenken. Het liefst al vanaf de eerste ideeën. Want met onze ervaring zien we valkuilen én kansen sneller. We dragen bij aan een gedegen strategie, een werkbaar plan en succes bij de uitrol.

Hoe overzichtelijk of complex jouw project ook is: samen halen we er alles uit. Daarom voelt werken met YOT als werken met mensen uit jouw eigen team.

Jouw project behandelen we als het onze. Wat we doen, bespreken en documenteren we. Zo borg je alle kennis extern. Want OEM is voor geen enkel bedrijf een core business. Maar wel voor ons.

Heras. Hekwerk én full service beveiliging. Inclusief OT en IT.

Hier verschijnt binnenkort onze nieuwere case

Video Surveillance

Wij helpen je camera’s in te zetten voor:

Detectie: detecteer objecten of personen met videocontent-analyse.

Observatie: voor 24 /7 zicht op je terrein en bezittingen.

Herkenning: herken personen of objecten aan de hand van specifieke kenmerken.

Identificatie: stel de identiteit van bezoekers en personeel geautomatiseerd vast.

Meet- en kalibratiesystemen

Gespecialiseerde apparatuur moet vaak uiterst nauwkeurig gekalibreerd zijn. YOT helpt je bij het maken van specifieke en IP gecertificeerde systemen. Bijvoorbeeld voor de kalibratie van Medische apparatuur.

Weer-geörienteerde OEM oplossingen

Voor veel bedrijven zijn actuele data en vooruitzichten over het weer van groot belang. Wij helpen je met systemen die op basis van meerdere sensoren de juiste data verzamelen, analyseren en zorgen dat de juiste informatie bij de juiste beslissingsmakers komt.

PLC-systemen

Wij helpen je te ontdekken welke delen van processen en installaties sneller en efficiënter kunnen werken. Dankzij systemen die – al dan niet gevoed door externe data – taken van mensen overnemen. En dat met een minimum aan onderhoud. En natuurlijk zorgen we voor een vlekkeloze implementatie.

Multidisciplinaire Overleg-oplossingen

Geef de professionals in je organisatie alle mogelijkheden om te overleggen. Ideaal in situaties waarin tijd een factor is, en niet iedereen op dezelfde locatie werkt. Zoals in de medische wereld. Wij zorgen voor een systeem waarmee je gebruiksvriendelijk kunt overleggen en bijvoorbeeld in real time gegevens kunt delen.

Virtueel OEM-en

De dienst waarmee wij je maximaal ontzorgen. Geef ons toegang tot je applicatie en wij bouwen namens jou de oplossing. En natuurlijk leveren we hem rechtstreeks uit aan je eindklant.

AI-implementatie

Systemen die zelf leren en zo steeds beter en efficiënter worden. Ideaal voor dynamische bedrijven en processen. Elk systeem is net zo goed als de input en de hardware. En die combinatie is bij ons in goede handen.

Services

Zelfs de allerkleinste details krijgen onze aandacht. Wij zijn scherp op zaken als planning, de keuze van de hardware en aan onderhoud. Vóór de oplevering, maar ook ver daarna.
Want een oplossing van YOT is een oplossing voor de lange termijn.

Goed om te weten: wij leveren wereldwijd. Met uitzondering van Rusland en embargolanden.

Analyse & Ontwerp

Samen analyseren we wat er nu is, wat er nog nodig is en wat we kunnen verbeteren. Zo helpen we je een volledig nieuw subsysteem te ontwikkelen, of de transitie te maken van legacy hardware naar up-to-date componenten. Op basis van een grondige analyse en jouw wensen vinden we de best mogelijke combinatie van soft- en hardware. Binnen je budget. Eén van de belangrijkste criteria: verkrijgbaarheid van componenten, vooral in de toekomst.

RFI/RFP/RFQ support

We helpen je om je aanvragen te beantwoorden met een goed onderbouwd plan, zo gedetailleerd als jij dat wilt. En dat voor zowel standaardoplossingen als voor maatwerk. Ook in deze processen zijn korte lijnen belangrijk om snel te kunnen schakelen. Dan is het goed te weten dat je met YOT samenwerkt, zoals je dat met je eigen team ook zou doen.

Testen en valideren

We onderwerpen systemen en software aan een aantal stevige tests. Zodat we niet voor verrassingen komen te staan tijdens of na de implementatie. Volgens ons een hygiëne-factor die nog te vaak “in het werk” opgepakt wordt. En dus op een moment dat er weinig tot geen ruimte meer is voor oplossingen en alternatieven.

Briefing en training stakeholders

Liever een systeem dat onzichtbaar op gaat in jouw product? Dan zorgen wij voor rebranding. Zo prijkt jouw merk op je OEM oplossing.

Rebranding

Liever een systeem dat onzichtbaar op gaat in jouw product? Dan zorgen wij voor rebranding. Zo prijkt jouw merk op je OEM oplossing.

Implementatie

Wij zorgen ervoor dat iedereen weet wat hij of zij moet weten over een oplossing. We trainen al je betrokken mensen, van sales en engineering tot serviceafdeling.

Long life cycle management

Componenten die wij binnen een project leveren, blijven beschikbaar. Dus een oplossing nu is ook een oplossing later. Mocht een van de kwaliteitscomponenten beschadigd raken of niet meer goed functioneren, kunnen we het vervangen zonder grote ingrepen. En dus zonder grote vertragingen.

Managed services

Een dienst die zorgt voor de maximale integratie van jouw en onze expertise. We delen alle kennis en zorgen dat het toegankelijk is voor alle betrokkenen. We zetten bijvoorbeeld een dedicated servicedesk op en bieden we – namens jou – beheersdiensten aan je klanten.

Blijf up to date in OEM, OT & IT. Met onze podcasts.

Producten

Een goed begin en een uitrol waar je geen tot weinig omkijken naar hebt. Je verzekert je met YOT van heldere en eerlijke adviezen en een deskundige begeleiding.

OEM Componenten

Wij hebben toegang tot de assortimenten van alle toonaangevende OEM leveranciers. Zo weet je zeker dat jij componenten krijgt van de hoogste kwaliteit. Met daarbij duidelijke afspraken over garantie en service.

Consultancy, projectmanagement en meer

We ondersteunen je organisatie bij de implementatie van nieuwe systemen en begeleiden de transitie van bestaande naar nieuwe oplossingen.

Je mag op ons rekenen voor een gedegen en snelle respons bij calamiteiten. En natuurlijk zorgen wij voor reparatie en onderhoud.

Hoe kunnen we jou helpen?

Wat je ook doet of wat je ook wilt gaan doen: YOT heeft de kennis van jouw branche die jouw bedrijf vooruithelpt.