Heras

Heras

IT als cruciaal onderdeel van de fullservice beveiligingsoplossingen

De associatie met hekwerk is snel gemaakt wanneer je aan Heras denkt, maar ze leveren fullservice beveiliging aan klanten. Voor hen zijn continuiteit, betrouwbaarheid en reductie van downtime essentieel. IT is hierin een cruciaal onderdeel. Heras koos voor Aces Direct als vaste partner voor IT oplossingen.

 

Weten wat wij voor jou kunnen betekenen?
Neem gewoon contact met ons op.

Passende oplossing voor elke sector

Of het nu gaat om het beveiligen van een bedrijfsopslag, een onderwijsinstelling of van meerdere locaties in de vitale infrastructuur. Heras biedt passende IT-oplossingen die aansluiten bij de beveiligingsbehoefte van verschillende klanten. Praten we over vitale infrastructuur zoals gevangenissen en drinkwatervoorzieningen dan ligt het dreigingsniveau veel hoger dan bij een gemiddeld bedrijf.

“De rol die IT speelt wordt steeds groter en crucialer. Veel van onze klanten werken nog met analoge systemen. Wij helpen ze om de transitie te maken naar digitaal.”

Martijn Leertouwer, Product Manager IT equipment en integration bij Heras

Stabiele prestatie met vaste partner

Heras heeft voor een vaste partner gekozen op IT gebied. Een groot voordeel is de garantie van betrouwbaarheid en de waarborging van bijvoorbeeld business continuïteit, esthetiek en life cycle management.

Naast het leveren van nieuwe producten komt ook onderhoud om de hoek kijken. Is er sprake van een storing dan moet deze binnen vier uur opgelost zijn. Daar zie je hoe essentieel een long life cycle is.

Hoe vind je de juiste vaste partner?

Heras schreef een tender uit voor switches. Maar hoe vind je dan de juiste partner… Martijn lacht en vertelt; “Ik heb er toen expres een product tussen gezet dat niet meer leverbaar was. Een goede leverancier valt dit direct op en kan ons hierover adviseren. Aces Direct was de enige partij die hierover vragen stelde”.

De Z-lijn van HP

“Sommige concurrenten kiezen ervoor om consumer-grade apparatuur te gebruiken”, zegt Martijn. “Dat kan in onze branche niet, de machines draaien vierentwintig uur per dag, jaren lang. Daarom hebben we gekozen voor de Z2 Mini en de Z4 in rackvariant uit de Z-lijn van HP.

In de nieuwe situatie hoeven engineers van Heras maar met twee soorten apparaten te werken. Dat maakt het eenvoudiger om storingen binnen vier uur te verhelpen. De kans op fouten is ook kleiner.

Daarnaast beschikt Heras over een calamiteitenmagazijn met onderdelen. “Wanneer hier een aantal onderdelen uit worden gebruikt, leveren wij die automatisch weer aan, zodat er altijd genoeg materiaal is”, vertelt Mike.

YOT heeft zeven workstations op een rij geplaatst. Het ziet er verzorgd en professioneel uit en de apparaten worden goed gekoeld. De camerabeelden worden getoond op diverse HP monitoren, hiermee kun je acht beelden tegelijkertijd in Full HD bekijken.

One stop shop

Zoals Heras met haar klanten om gaat, past erg goed bij ons DNA. Naast de expertise op IT gebied die je van een onafhankelijk bedrijf als het onze mag verwachten, begint het bij het kennen en begrijpen van de wereld van je klant. Vertrouwen maakt of breekt de relatie. Vanuit daar is het mooi om te zien wat er onstaat als je elkaar uitdaagt om zo samen beter te worden.

Inmiddels zijn we een one stop shop geworden voor Heras. Wij worden bijvoorbeeld ook ingezet om hun eindklanten te adviseren. Dat is hoe wij willen samenwerken met onze klanten, echt als partner.    Hoe kunnen we jou helpen?

    Wat je ook doet of wat je ook wilt gaan doen: YOT heeft de kennis van jouw branche die jouw bedrijf vooruithelpt.